Zuidvliet 310A

Zuidvliet 310A

8921ET LEEUWARDEN

€219.000 k.k.

Gelijkvloers wonen nabij het historisch centrum van Leeuwarden en alle voorzieningen?

Dit ruime en nette 3-KAMER APPARTEMENT op de 1e verdieping MET EXTERNE GARAGE van het keurige appartementencomplex ‘Frisiastate”.
Het appartement is gelegen op slechts 5 wandelminuten van het Cambuurplein en winkelpark ‘De Centrale’ aan het einde van de straat.

Indeling:
Entree in de ruime hal, tussenportaal, doorgang naar de riante woonkamer met half open keuken. De woonkamer bevindt zich over de gehele breedte van het appartement (9 meter breed). En is met een oppervlakte van 45 m² zeer ruim. De woonkamer heeft, door de ligging en in combinatie met riante raampartijen, veel licht.

De ruime keuken is opgesteld in een U-vorm voorzien van vaatwasser, 4-pits gasstel, afzuigkap, en combi-oven. De keuken heeft een oppervlakte van 14 m². Zowel vanuit de entree als de woonkamer zijn de 2 slaapkamers en badkamer te bereiken.

De moderne badkamer is in 2017 volledig gerenoveerd. Voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en een 2e (zwevend) toilet. De twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen en kennen een oppervlakte van 13 m² en 11.5 m².

Garage:
De garage is toegankelijk vanaf het Keetwaltje, deze is middels mechanische bediening te openen. Afmeting 5,5L x 2,7B, een oppervlakte van ca. 15 m². Voldoende ruimte voor het parkeren van een kleinere auto.

Algemeen:
– woonoppervlakte 118 m²
– 2 slaapkamers
– externe garage
– energielabel B
– vlotte aanvaarding mogelijk
– VVE appartement € 224,70 per maand
– VVE garage € 16.54 per maand
– de “Niet-Zelfbewoningsclausule” wordt opgenomen in de koopovereenkomst.

Contact