Verkoop

Verkoop

Als ervaren verkoopmakelaar hecht ik veel waarde aan het vertrouwen dat ik bij mijn klanten heb opgebouwd. Gedurende de afgelopen 3,5 jaar heb ik met trots maar liefst 100 woningen verkocht, waarbij elke klant tevreden was met het resultaat. Mijn vermogen om vertrouwen te verdienen komt voort uit mijn toewijding, passie voor het vak en persoonlijke benadering. Ik begrijp als geen ander dat de verkoop van een woning een belangrijke stap is in het leven van mijn klanten, en daarom luister ik aandachtig naar hun wensen en behoeften. Stap voor stap begeleid ik hen door het verkoopproces, zodat ze zich volledig ondersteund voelen.

Een essentieel aspect van mijn succes als verkoopmakelaar is mijn focus op transparantie en eerlijkheid. Ik geloof sterk in open communicatie en houd mijn klanten altijd op de hoogte van elke ontwikkeling gedurende het verkoopproces. Ik ben er trots op dat ik nooit concessies doe als het gaat om de tevredenheid van mijn klanten. Dit heeft geleid tot uitsluitend tevreden klanten die mij graag aanbevelen aan hun vrienden en familie

Fam. van der Heijden
Read More
Heel goed, goede begeleiding en alles netjes geregeld en als er vragen waren pakte Mark dit super op en Mark is tevens een fijne vent om mee te werken.
Mevr. N. Hamers
Read More
Wij hadden heel prettig contact met onze makelaar. Hij reageerde snel, gemakkelijk en meedenkend. Dankzij zijn kennis en advies ons huis voor een tevreden prijs snel verkocht!
Funda
Read More
Mark is een fijne makelaar. Hij is makkelijk te benaderen, praat in duidelijke taal, hij weet hoe de markt in elkaar steekt en heeft kennis van zaken.
Fam. Everaarts
Read More
Iemand die geboren en getogen is in Leeuwarden en de stad (dus) goed kent. Prijsstelling in goed overleg en die bleek reeel. Prettig contact en goed overleg.
Previous
Next
0 +

Succesvolle verkopen

Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

Verkoop

Wat is de juiste strategie, wat zijn de ontwikkelingen in de markt en hoe weerhoud zich dit op onze situatie? Elke woning is uniek in zijn soort, het kan de locatie, algehele staat of de mate van verduurzaming welke reeds hebben plaatsgevonden. Alle deze ingrediënten zorgen voor een uitgangspunt voor de verkoop. Met onze persoonlijke aanpak

Aankoop

Op zoek naar een nieuw huis, of beter gezegd “Thuis”? Een spannende periode om je eerste woning of jullie vervolgwoning te kopen. En ja, hier komt veel bij kijken. Waar moet ik op letten? en betalen we niet te veel? Allemaal terechte vragen. Door de marktkennis van Booij Makelaars, en de persoonlijke aanpak wordt deze zoektocht weer leuk, en geeft het energie! Benieuwd naar ervaring van andere klanten?