Over mij

Mark Booij

Welkom bij Booij Makelaars! Mijn naam is Mark Booij en ben jouw betrouwbare & persoonlijke lokale makelaar in Leeuwarden. Als geboren en getogen Leeuwarder ken ik de stad als mijn broekzak en ben ik gepassioneerd over het helpen van mensen bij het vinden, of verkopen van hun droomwoning.

Met meer dan 3,5 jaar ervaring in de vastgoedsector en een indrukwekkend trackrecord van meer dan 100 succesvolle woningverkopen en 50 geslaagde aankopen voor mijn klanten, ben ik trots op mijn reputatie als mens- en resultaatgerichte makelaar.

Waarom Booij Makelaars?

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn diepgaande kennis van de lokale markt. Ik begrijp de unieke eigenschappen van verschillende wijken in Leeuwarden en ben op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen binnen de vastgoedsector. Dit stelt mij in staat om mijn klanten uitstekend advies te geven en hen te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en bouw graag langdurige relaties op met mijn klanten. Op zoek naar een rustpunt welke graag de tijd neemt om te luisteren naar jouw wensen en behoeften? Neem dan gerust even contact op voor een persoonlijke kennismaking. Jouw tevredenheid en succes staan bij mij altijd voorop.

Of je nu op zoek bent naar je eerste woning, een investeringspand wilt kopen of jouw huidige woning wilt verkopen, ik sta voor je klaar om je te begeleiden tijdens elke stap van het proces. Met mijn uitgebreide netwerk, professionele vaardigheden en toewijding is je wens snel een realiteit!

0 +

Succesvolle woningverkopen

0 +

Geslaagde aankopen

0 +

Jaar ervaring

Fam. van der Heijden
Read More
Heel goed, goede begeleiding en alles netjes geregeld en als er vragen waren pakte Mark dit super op en Mark is tevens een fijne vent om mee te werken.
Mevr. N. Hamers
Read More
Wij hadden heel prettig contact met onze makelaar. Hij reageerde snel, gemakkelijk en meedenkend. Dankzij zijn kennis en advies ons huis voor een tevreden prijs snel verkocht!
Funda
Read More
Mark is een fijne makelaar. Hij is makkelijk te benaderen, praat in duidelijke taal, hij weet hoe de markt in elkaar steekt en heeft kennis van zaken.
Mevr. C. Westing
Read More
Communicatie uitstekend en korte lijnen. We werden door Mark goed op de hoogte gehouden. Hij kan de wensen van koper en verkoper goed bij elkaar brengen. Praktisch en reeel, kijkt naar de mogelijkheden. Kortom: de samenwerking met Mark was een uitstekende ervaring
Fam. Everaarts
Read More
Iemand die geboren en getogen is in Leeuwarden en de stad (dus) goed kent. Prijsstelling in goed overleg en die bleek reeel. Prettig contact en goed overleg.
Previous
Next