Hypotheek

Hypotheek

Op zoek naar uw droomhuis? Dit begint met een persoonlijk gesprek bij Friesland Direkt een betrouwbare partner voor advies en begeleiding bij het verkrijgen van een hypotheek.

Een goede voorbereiding is essentieel bij het kopen van een huis. De ervaren adviseurs van Friesland Direct helpen u door het hele proces. Of u zoekt naar uw eerste woning, of wenst door te stromen, zij zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt.

Met Friesland Direkt als onze samenwerkingspartner staat u er niet alleen voor. Het deskundig team beantwoordt uw vragen en geeft betrouwbaar advies. Deze analyseren uw financiële situatie en stellen een persoonlijk plan op dat perfect bij u past.

Dankzij de jaren lange bewezen ervaring betreedt u met vertrouwen de huizenmarkt. Zij helpen u bij het vergelijken van hypotheekaanbieders, begrijpen van voorwaarden en vinden van de beste rentetarieven. U bent volledig op de hoogte van mogelijke risico’s en maakt hierdoor de juiste afwegingen.

Bespaar tijd, moeite en stress met onze diensten. Friesland Direkt neemt het zware werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw droomhuis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Samen maken we uw huis kopen tot een succes.

Fam. van der Heijden
Read More
Heel goed, goede begeleiding en alles netjes geregeld en als er vragen waren pakte Mark dit super op en Mark is tevens een fijne vent om mee te werken.
Mevr. N. Hamers
Read More
Wij hadden heel prettig contact met onze makelaar. Hij reageerde snel, gemakkelijk en meedenkend. Dankzij zijn kennis en advies ons huis voor een tevreden prijs snel verkocht!
Funda
Read More
Mark is een fijne makelaar. Hij is makkelijk te benaderen, praat in duidelijke taal, hij weet hoe de markt in elkaar steekt en heeft kennis van zaken.
Fam. Everaarts
Read More
Iemand die geboren en getogen is in Leeuwarden en de stad (dus) goed kent. Prijsstelling in goed overleg en die bleek reeel. Prettig contact en goed overleg.
Previous
Next
0 +

Geslaagde aankopen

Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

Verkoop

Wat is de juiste strategie, wat zijn de ontwikkelingen in de markt en hoe weerhoud zich dit op onze situatie? Elke woning is uniek in zijn soort, het kan de locatie, algehele staat of de mate van verduurzaming welke reeds hebben plaatsgevonden. Alle deze ingrediënten zorgen voor een uitgangspunt voor de verkoop. Met onze persoonlijke aanpak

Aankoop

Op zoek naar een nieuw huis, of beter gezegd “Thuis”? Een spannende periode om je eerste woning of jullie vervolgwoning te kopen. En ja, hier komt veel bij kijken. Waar moet ik op letten? en betalen we niet te veel? Allemaal terechte vragen. Door de marktkennis van Booij Makelaars, en de persoonlijke aanpak wordt deze zoektocht weer leuk, en geeft het energie! Benieuwd naar ervaring van andere klanten?