Aankoop

Aankoop

Lijkt je woonwens onrealistisch? Of zie je door de bomen het bos niet meer? Als je zelf alle inspanningen hebt verricht en niet hebt kunnen slagen kan het zeer nuttig zijn je bij te laten staan door een aankoopmakelaar van Booij Makelaars.

In een relatieve korte tijd heb ik 50 woonwensen kunnen realiseren voor klanten. Of je nu starter bent, groter, duurzamer of kleiner wilt wonen. Tot op heden heb ik iedereen kunnen helpen aan een nieuw “Thuis”.

Hoe we te werk gaan?

Fam. van der Heijden
Read More
Heel goed, goede begeleiding en alles netjes geregeld en als er vragen waren pakte Mark dit super op en Mark is tevens een fijne vent om mee te werken.
Mevr. N. Hamers
Read More
Wij hadden heel prettig contact met onze makelaar. Hij reageerde snel, gemakkelijk en meedenkend. Dankzij zijn kennis en advies ons huis voor een tevreden prijs snel verkocht!
Funda
Read More
Mark is een fijne makelaar. Hij is makkelijk te benaderen, praat in duidelijke taal, hij weet hoe de markt in elkaar steekt en heeft kennis van zaken.
Fam. Everaarts
Read More
Iemand die geboren en getogen is in Leeuwarden en de stad (dus) goed kent. Prijsstelling in goed overleg en die bleek reeel. Prettig contact en goed overleg.
Previous
Next
0 +

Geslaagde aankopen

Vraag gerust naar de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

Verkoop

Wat is de juiste strategie, wat zijn de ontwikkelingen in de markt en hoe weerhoud zich dit op onze situatie? Elke woning is uniek in zijn soort, het kan de locatie, algehele staat of de mate van verduurzaming welke reeds hebben plaatsgevonden. Alle deze ingrediënten zorgen voor een uitgangspunt voor de verkoop. Met onze persoonlijke aanpak

Hypotheek

Heeft u goede inzicht in uw financiële mogelijkheden? Een goede voorbereiding vergroot de slagingskans aanzienlijk. Hoe financieel fit bent u? Wij werken intensief samen met een kundige en bewezen assurantie & hypotheek adviseurs van Friesland Direkt